Παραλία «Βουλίτσα»

Η Βουλίτσα είναι ένας μικρός αμμώδης όρμος ανάμεσα στο χωριό Νέα Ρόδα και την παραλία Κομίτσα. Είναι προσβάσιμο μέσω χωματόδρομου που ξεκινάει από το μικρό λιμάνι της Νέας Ρόδου. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις πινακίδες για το μπαρ της παραλίας της Βουλίτσας.

Παρόλο που δεν είναι ασφαλές, ο χωματόδρομος είναι σε καλή κατάσταση και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Μπορείτε επίσης να πάτε με τα πόδια, η απόσταση είναι περίπου 1 χλμ. Και ο δρόμος πηγαίνει κατά μήκος της θάλασσας. Το καλοκαίρι η Βουλίτσα διαχειρίζεται ένα beach bar με το ίδιο όνομα, παρέχοντας ξαπλώστρες, ομπρέλες, ποτά, σνακ φώτα και χαλαρή μουσική. Η παραλία είναι αμμώδης παντού, αλλά το νερό φτάνει γρήγορα βαθιά. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος επί τόπου.

Αν συνεχίσετε με το χωματόδρομο, θα πάρετε μια γειτονική παραλία που είναι πολύ μεγαλύτερη. Το όνομα είναι αμφίβολο και δεν είναι βέβαιο αν ονομάζεται Βουλίτσα ή όχι. Αυτή η παραλία είναι και πάλι αμμώδης αλλά δεν διαθέτει εγκαταστάσεις παραλίας και σχεδόν κανένας επισκέπτης.